marți, 17 martie 2009

Suntem mandri de voi!


Nu ai cum sa nu fii mandru de aceste fete care pentru 60 de minute, sambata, au uitat de toate problemele, au uitat ca le bate vantul prin buzunare si au jucat pentru ele si pentru oamenii care le iubesc si care sunt alaturi de ele si la bine si la greu.
Au dat dovada in primul rand de profesionalism. Au dat totul pe teren si au vrut sa demonstreze tuturor ca aceasta echipa minunata nu sta in Cristina Neagu, si poate avea performante de exceptie.
In conditiile date, daca fetele nu isi vor primi macar un salariu astazi, maine nu vor intra pe teren la meciul din campionat cu Dunarea Braila, si le inteleg pentru ca au demonstrat tuturor ca se poate face performanta la Brasov, dar nu pot accepta sa-si bata cineva joc de ele si de munca lor. Nu stiu cati dintre noi ar accepta sa munceasca fara sa primeasca salariul o luna, nu sase, sau de cate luni nu au mai fost platite aceste fete.
Pe de alta parte daca nu vor juca inseamna ca vor da cu piciorul la munca lor si la posibilitatea de a castiga Cupa EHF.
Indiferent daca vor juca sau nu maine, eu le voi respecta pe aceste fete de exceptie si Rulmentul ramane echipa mea de suflet.
Sunt alaturi de voi fetelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu